En venstrevendt chaiselongsofa er både smuk og komfortabel

En venstrevendt chaiselongsofa er både smuk og komfortabel

februar 11, 2019 Slået fra Af admin

Skal din nye sofa være smuk og elegant? Eller vægter du komfort højre? Hvorfor vælge? Med en venstrevendt chaiselong sofa kan du nemlig få begge dele.

Når det kommer til valg af sofa, tænker folk ofte, at de kan gå to veje. Enten falder valget på et enormt polstret monstrum, som godt nok ikke er særlig kønt at se på, men til gengæld er vidunderligt at flyde ud i. Eller også falder valget på en stram og stilren model, som ser super skarp ud, men som ingen rigtig kan finde sig til rette i.

Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Med en venstrevendt chaiselong kan du nemlig få en sofa, der både lever op til dine krav om stil og komfort.

Hvad er en chaiselong?

En sofa med venstrevendt chaiselong kan kendes på en karakteristisk L-form. Egentlig ligner den en ganske almindelig to- eller trepersoners sofa, men i venstre side har sofaen et langt stykke, der muliggør, at du kan slå fødderne op, når der for alvor skal slappes af.

Det er faktisk denne lange del, der kaldes for chaiselong. Og det er den, der muliggør, at sofaen ikke blot kan anvendes som siddemøbel, men også som loungemøbel. På den måde er det både oplagt at sidde og snakke i sofaen, ligesom den er skøn, når du vil hygge dig med en god bog eller flade ud foran Tv’et.

Et klassisk design

En venstrevendt chaiselong er altså både meget alsidig og anvendelig. Det betyder dog på ingen måde, at der er gået på kompromis med den gode stil. Faktisk har vi her at gøre med en vaske ægte designklassiker, som vil tilføre masser af format til dit hjem.

Chaiselongsofaer kan fås i mange forskellige stilarter. Så uanset om du er til et stramt look med rene linjer eller noget mere pompøst, vil du have nok at vælge mellem. Hvis du gerne vil have en sofa, der vækker opsigt i rummet, kan du eventuelt gå efter en model i en flot farve. Men du kan selvfølgelig også gå den sikre vej og vælge en pæn og nedtonet basisfarve.

Du bør desuden tage stilling til, hvilket materiale sofaen skal være fremstillet i. Hvis du gerne vil have en sofa, der er både blød og elegant, kan du vælge at finde en behagelig stoftype. Hvis du går efter en variant i læder, vil du til gengæld få en sofa, der kun bliver smukkere med årene. Tilmed er læder dejligt nemt at tørre af, hvis nogen skulle komme til at spilde noget på sofaen.

Venstrevendt eller højrevendt?

Passer en sofa med venstrevendt chaiselong ikke ind i din stue? Så har du selvfølgelig også mulighed for at vælge en model, der har chaiselongen placeret i højre side. Når du skal beslutte dig for, om det skal være den ene eller den anden model, er det nemmeste simpelthen at tage et kig på din stue og vurdere, hvad der vil passe bedst ind.