Få din egen dobbelt carport

februar 12, 2019 Slået fra Af admin

Er du træt af at skrabe sne og is væk fra bilen om vinteren? Og vil du gerne beskytte din cykel, scooter eller trailer mod vind og vejr? Så læs her, hvordan du kan få din helt egen dobbelt carport.

Det danske vejr er lunefuldt, og selvom de fleste af os nyder at opleve årstiderne skifte, kan det for bilejere være forbundet med visse udfordringer. Er du træt af at sætte dig ud i en overophedet bil om sommeren, og vil du gerne beskytte din bil mod de skader, som regn og sne kan føre med sig? Så skulle du overveje at anskaffe dig en dobbelt carport.

Hvis du drømmer om at få en dobbelt carport, har du grundlæggende to muligheder: Du kan bygge den selv, eller du kan få den bygget professionelt.

Læs mere om de to løsninger herunder, eller kig her for endnu mere inspiration.

Byg selv-metoden

Har du hænderne godt skruet på, er det en mulighed selv at bygge din dobbelt carport. Du bør dog være opmærksom på, at det kan gå hen og blive et lidt tidskrævende opgave. Derfor bør du kun kaste dig ud i det, hvis du synes, det er sjovt at sysle med praktiske projekter.

Før du går i gang, er det vigtigt at planlægge, hvor din carport skal stå, hvor stor den skal være og hvordan den skal se ud. Alt efter dine evner og dit ambitionsniveau kan du derefter vælge at designe din carport selv eller at købe en saml selv-model, der passer til dine krav og ønsker.

Uanset hvilken af de to fremgangsmåder, du vælger, så husk at carportens hovedfunktion er at beskytte din bil mod vind og vejr. Det er altså vigtigt at undersøge, om taget er solidt og er i stand til at bære store mængder af sne.

Få den bygget professionelt

Er du ikke den helt store handy mand, eller foretrækker du at bruge din tid på andet end praktisk arbejde? Så kan det være en god idé at få din dobbelt carport bygget professionelt. Det har endvidere den fordel, at du kan sparre med en håndværker eller et firma, som har stor ekspertise og erfaring på området.

På den måde kan du f.eks. få vejledning i, hvilket materiale din carport skal bygges i, hvordan du kan lukke en eller flere af dens sider af, eller hvorvidt det kan betale sig at få tilbygget et skur. Derefter kan du blot læne dig tilbage, mens håndværkeren fremtryller lige præcis den dobbelt carport, du drømmer om.

Dobbelt carport – perfekt for alle bilejere

Hvad enten du er til byg selv-metoden eller foretrækker at ansætte et professionelt firma, er én ting sikkert: Som bilejer vil dit liv blive både sjovere og nemmere med en dobbelt carport. Du vil nemlig aldrig mere skulle skrabe sne og is væk fra ruder og tag om morgenen, og du bliver også fri for at bekymre dig om rustskader og fedtede blade, der skaber grimme pletter på lakken.

Så start du bare med at planlægge opsætningen af din carport i dag.