Sådan bliver din indretning personlig

Sådan bliver din indretning personlig

januar 25, 2019 Slået fra Af admin

Er indretningen i dit hjem kedelig og ligesom naboens? Har du svært ved at finde ud af, hvordan du gør rummet spændende og helt dit eget? Så læs med her, hvor vi har samlet nogle nemme tips til, hvordan din stue bliver spændende og ikke som nogen andens.

Undgå en upersonlig hotelværelse-stil

Det er ikke alle, der interesserer sig for boligindretning. For dem skal rummene opfylde nogle praktiske formål, og så kan det ellers være fuldstændigt lige meget, hvordan der ser ud. Men på den måde kan du hurtigt komme til at bo i noget, der ligner et hotelværelse. Når hoteller rundt om i verden indretter deres værelser, prøver de at ramme en stil, hvor alle kan føle sig hjemme. Det er selvfølgelig rart, at du har det godt, når du overnatter på et hotelværelse, men hjemme hos dig selv må det vel gerne føles som lige netop det – hjemme hos dig, ikke alle mulige andre. Men det kan være svært at finde balancen mellem sterilt og overplastret, når du indretter dit hjem. Nøglen er kun at vælge ting, der betyder noget for dig, i stedet for at fylde vindueskarmene med masseproducerede keramikvaser. Start med at rydde op i dit hjem. Selvom du er et rodehoved, er det måske ikke lige præcis den del af din personlighed, du gerne vil vise frem. Når du kun har de ting tilbage, som du særligt godt kan lide, kan du finde ud af, hvor de skal stå.

Dit stjernetegn siger meget om dig

En personlig indretning kan blandt andet bestå af fine, gamle arvestykker, sjove souvenirs fra ferier, hjemmelavede kunstværker eller pyntegenstande, der fortæller din historie. Det sidste kan blandt andet være en figur med dit stjernetegn. Det er en god måde at fortælle noget om dig selv på, uden at det bliver for plat. Desuden er figurerne ofte meget smukke, og de passer godt ind i indretningen uden at vække for meget postyr. At have en stjernetegnsfigur stående fortæller også andre, at du ikke er bange for at tænke alternativt, og at du tror på de store sammenhænge i livet. Sådan en figur kan være et godt samtaleemne, hvis du får gæster, du ikke kender så godt. Derfor skal du også gøre op med dig selv, om det er noget, du har lyst til at dele med andre, når du finder en placering til figuren. Hvis du hellere vil holde din horoskoplæsning for dig selv, kan figuren med dit stjernetegn måske få en plads i soveværelset eller et andet sted, hvor gæsterne ikke kommer hen.

Ferieminder på væggen

Minder fra ferier i form af postkort, magneter, fodboldtrøjer, menukort eller andet er en god og billig måde at tilføje en masse personlighed til dit hjem. Det er oplagt at få feriebillederne fremkaldt og pynte væggen med dem, så de ikke bare ender med at ligge glemt i en mappe på din computer. Vis minderne frem, men undgå, at de fylder en hel væg op, da det hurtigt kan blive forstyrrende for øjet.